Online video, 'daar moeten we iets mee' is een veel gehoorde kreet, maar waarom en wanneer is een video nuttig?

Video brengt een boodschap vele malen sneller, beter en emotioneler over dan tekst. Tekst is saai en video veel leuker.

Video is uitermate geschikt voor een persoonlijke benadering van jouw corporate story. Contact met mensen is leuker dan met een logo!

Video is heel makkelijk te delen op sociale media en daardoor wordt het bereik van je video groter.

Download onze prijslijst
Benieuwd naar onze prijzen?

Videomarketing

Video verbetert het organische zoekverkeer, zorgt voor een hogere ranking in Google. Door de video te voorzien van de juiste relevante titel, labels en tags wordt de video beter geindexeerd in Google en is daardoor beter vindbaar. Een video wordt vaak al binnen 24 uur op de eerste pagina van Google weergegeven. Videozoekresultaten worden bovendien door Google weergegeven als afbeelding en men is veel eerder geneigd om op een afbeelding te klikken, dan op een tekstlink.

Zorg dat je video gezien wordt! Omdat het natuurlijk zonde is om een video te laten maken die niet gezien wordt. Dit kan ook door hele gerichte Facebook, Linkedin, Youtube of Google Adwords campagne, al vanaf €5,-! Videomarketing werkt.

Weet wie je video kijkt, hoe lang, waar vandaan en wanneer ze tot conversie overgaan. Door gedetailleerde statistieken is het mogelijk om een duidelijke analyse van uw video te maken. Dit kan met Youtube, Vimeo of andere online video platforms. Vraag naar de mogelijkheden.

Dit zijn een aantal redenen in een notendop. Lees er hier meer over of neem contact op. We staan je graag te woord, ook als je nog niet helemaal weet wat je precies wilt. Dan treden we graag op als sparringspartner.

Neem contact op
Zorg dat je video gezien wordt. We denken graag mee!