FAQs

Frequently asked questions
Waarom zou ik een video moeten laten maken?
  • Video brengt een boodschap vele malen sneller, beter en emotioneler over dan tekst. Tekst is saai en video veel leuker!
  • Video is uitermate geschikt voor een persoonlijke benadering van jouw corporate story. Contact met mensen is leuker dan met een logo ;-).
  • Video verbetert het organische zoekverkeer, zorgt voor een hogere ranking in Google. Door de video te voorzien van de juiste relevante titel, labels en tags wordt de video beter geindexeerd in Google en is daardoor beter vindbaar. Een video wordt vaak al binnen 24 uur op de eerste pagina van Google weergegeven. Videozoekresultaten worden bovendien door Google weergegeven als afbeelding en men is veel eerder geneigd om op een afbeelding te klikken, dan op een tekstlink.
  • Video is heel makkelijk te delen op de sociale media en daardoor wordt het bereik van je video groter.
  • Het is natuurlijk zonde om een video te laten maken die niet gezien wordt. Optimaliseer je video door bijvoorbeeld  een heel gerichte Facebook, Linkedin, Youtube of Google Adwords campagne, al vanaf €5,-!
  • Weet wie je video kijkt, hoe lang, waar vandaan en wanneer ze tot conversie overgaan. Door gedetailleerde statistieken is het mogelijk om een duidelijke analyse van uw video te maken.
Wat is Corporate Storytelling?
Elk bedrijf heeft een verhaal. Maar soms is dit verborgen of niet duidelijk voor de mensen van het bedrijf zelf en communiceren ze in algemene loze termen als &kwaliteit&of &betrouwbaar&. 3MP is gespecialiseerd in het blootleggen van het verhaal van een bedrijf.

Dit zorgt voor meer vertrouwen en betrokkenheid van je klanten en medewerkers.

Waarom zou ik 3MP online video inschakelen?
Wij zijn gespecialiseerd in online video. Doordat wij al 10 jaar bovenop de online revolutie zitten, weten we wat wel en niet werkt op internet. We besteden veel zorg aan scenario en beeldkwaliteit en maken video vanuit onze liefde voor film.

Wat werkt er dan?
Een video zonder verhaal is niets anders dan een verhaal zonder plot, slechts een opsomming van beelden. Door de focus op storytelling krijgt video inhoud. Met altijd de boodschap en de doelgroep in gedachte, zorgen wij voor een efficiënte en krachtige video.

Wat gaat dat kosten?
Dit hangt natuurlijk heel erg af van de ambitie van de opdracht. Gaat het om een meerdaagse shoot met acteurs, figuranten en grote crew? Of filmen we een ochtend op 1 locatie en is de video 's middags af? We hebben een systeem uitgedacht waarbij we werken met een vaste prijs die vooraf wordt vastgesteld. Zo zijn de verwachtingen van te voren duidelijk en kom je achteraf niet voor verassingen te staan. Neem contact op voor de details.
Zijn de videos rechtenvrij?

Videos door 3MP gemaakt kunnen door de klant rechtenvrij online gebruikt worden. Een naamsvermelding en/of websitevermelding waarderen we natuurlijk wel altijd!

 

Ik wil een video. Hoe gaat dat in z'n werk?

We maken op basis van je wensen een offerte. Bij akkoord volgt een scenariobespreking, waarbij de inhoud, doelgroep en boodschap van de video worden bepaald. Zo zijn van tevoren de verwachtingen duidelijk vastgelegd en zal het uiteindelijke resultaat aan deze verwachtingen voldoen. De volgende stap is de opnamedag. We filmen op locatie of in een studio met state of the art apparatuur de gewenste beelden en interviews. Daarna volgt de montage en nabewerking. Het verhaal krijgt nu  echt vorm. Het scenario vormt hierbij de leidraad. Naast de montage zorgen we ook voor titelgraphics, begintitel/logo, audio en muziek bewerking en kleurcorrectie.  Het eindresultaat volgt na een feedbackronde waar je kan aangeven welke aanpassingen nog gewenst zijn.

Ik wil mijn video hoger in Google. Hoe werkt dat?

Video verbetert het organische zoekverkeer, zorgt voor een hogere ranking in Google. Door de video te voorzien van de juiste relevante titel, labels en tags wordt de video beter geindexeerd in Google en is daardoor beter vindbaar. Optimaliseer je video door bijvoorbeeld  een heel gerichte Facebook, Linkedin, Youtube of Google Adwords campagne, al vanaf €5,-! 

Nog vragen? Neem gerust contact op. Bel ons op +31642133771