Architectuur

3MP ARCHIFILMS - logo vierkant BLACK.png
MVRDV
architectenweb-logo
AIR logo
HCVA
Delva
ZieglerBranderhorst
ector logo
Fokkema
Imd - raadgevende ingenieurs
EXinteriors
MVRDV
architectenweb-logo
AIR logo
HCVA
Delva
ZieglerBranderhorst
ector logo
Fokkema
Imd - raadgevende ingenieurs
EXinteriors

Met onze achtergrond als architect voelt de gebouwde omgeving als vertrouwd en kunnen we concepten, processen en methodes begrijpelijk visualiseren en complexe verhalen op een heldere manier te vertellen. We weten wat belangrijk is voor architecten, bouwers, gemeenten en ontwikkelaars.

 

Naast projectvideo’s van gerealiseerde gebouwen en pitchvideo’s van nog te winnen prijsvragen, volgen we momenteel ook een aantal bouwprojecten waarvan we uiteindelijk mini documentaires maken over de totstandkoming, de uitdagingen en tegenslagen en uiteindelijk ook de lessons learned.

Zo bieden we onze opdrachtgevers video content om te communiceren naar kopers, ondernemers en andere geïnteresseerden tijdens het bouwproces (door middel van tussentijdse video updates) en maken we een mooi compleet filmdocument aan het einde van het proces waarin verschillende stakeholders hun verhaal doen, dat dient tot inspiratie voor de toekomst.

 

We geloven in het vertellen van verbindende verhalen die bijdragen aan een positieve wereld.

Dit doen we door het maken van purpose driven filmproducties.

 

3MP 2020 - colors BG-02.png

Wil je ook een video laten maken?

  • vimeo white
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

3MP online video maakt video producties vanuit Rotterdam en Den Haag. Dit kunnen een event video, product video, project video, recruitment video, HR video, 2D animatie, 360 graden video zijn. We maken video's voor branches zoals; educatie, infra, industrie, lifestyle, sport en zorg. Altijd met veel passie en zorg voor verhaal, compositie en marketing. 

Benieuwd naar de kosten van een video? Neem even contact op en ontvang binnen een werkdag een offerte.

3MP online video

Postadres:

Schiekade 189

Studio 110

3013BR Rotterdam

Bezoekadres:

Delftsestraat 5