top of page

Werkwijze

Hoe doen we wat we doen?

Van gesprek tot idee

We beginnen altijd met een goed gesprek, waarbij we naar jouw wensen luisteren en samen het doel en verhaal van de video bepalen. Hier adviseren we over stijl, vorm en welke filmtechnieken te gebruiken. We adviseren ook over hoe en waar de video het beste ingezet kan worden, met meetbare doelen voor ogen.

Het resultaat is een prachtig script in woord en beeld. Dit vormt de basis voor de verdere productie van de film. In sommige gevallen is het handig om ook een storyboard te maken, zodat we het hele proces nog beter kunnen visualiseren.

 

Laat ons jouw visie omzetten in een unieke en professionele video die jouw boodschap effectief overbrengt!

Licht, geluid, camera - ACTIE!

Een dag filmen is altijd spannend. Door een goede pre-productie zijn we optimaal voorbereid en kunnen we ons focussen op mooie beelden maken, passend bij het doel en de boodschap die in het script vastgelegd zijn. Gedegen gebruik van licht en schaduw is daarbij essentieel. We lichten daarom een set altijd uit met lampen en reflectieschermen, zodat het onderwerp goed uitgelicht is.

 

Bij ons staat kwaliteit voorop, daarom nemen we geluid op met professionele microfoons, om zo min mogelijk omgevingsgeluid op te nemen.

En als het de eerste keer er niet goed op staat, doen we gewoon nog een take!

64d18985-83f7-443c-9fb0-40e04ebb3cb5.jpg
IMG_5506 EDIT.JPG

Hier komt alles samen

Na het filmen begint het échte werk: de nabewerking. Hier worden de beelden gemonteerd tot een vloeiend verhaal, waarbij we kleurcorrectie en colorgrading toepassen voor een specifieke en unieke look.

Zo zorgen we ervoor dat jouw video eruit springt en een blijvende indruk achterlaat.

Maar de nabewerking gaat verder dan dat. Het geluid is net zo belangrijk als het beeld, daarom zorgen we voor een perfecte mix van de voice-over, muziek en eventuele geluidseffecten.

En om de video helemaal af te maken, voegen we waar nodig grafische elementen toe die passen bij jouw video huisstijl.

Wat levert het op?

Van tevoren hebben we samen bepaald hoe en waar de film ingezet gaat worden, zoals LinkedIn, Tiktok of Instagram, in verschillende formaten en lengtes.

 

Of je nu naamsbekendheid wilt vergroten, acquisitie wilt stimuleren, jezelf als expert wilt neerzetten of stakeholders wilt overtuigen, onze video's kunnen worden aangepast aan jouw specifieke doelen. We kunnen ook speciale teasers van een paar seconden maken die ervoor zorgen dat de juiste kijkers doorklikken om de hele film te bekijken.

Met onze professioneel gemaakte video's heb je de perfecte marketingtool in handen om je boodschap over te brengen. Of je nu een klein bedrijf runt of een groot bedrijf leidt, onze films zijn onmisbaar in de huidige wereld van marketing en communicatie.

Investeer vandaag nog in een film van topkwaliteit en verhoog je online aanwezigheid en bereik!

bottom of page