top of page

Wij zijn 2 filmende architecten en een fotograaf met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van architectuurvideo en fotografie.
Onze professionele en getalenteerde freelancers en partners vanuit verschillende specialismen helpen ons om de mooiste en meest succesvolle producties te leveren.

Of het nu gaat om het vastleggen van de schoonheid van een gebouw, het vertellen van het verhaal achter het ontwerp of het inspireren van potentiële klanten, wij zorgen ervoor dat onze producties het gewenste effect hebben. Door ons jarenlange vakmanschap en onze passie voor architectuur, kunnen we de unieke kenmerken van elk project tot leven brengen en de visie van onze klanten waarmaken.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw visie tot werkelijkheid kunnen maken!

Paul_web_01.jpg

Paul Scholte

Creative Director

Met onze achtergrond als architect hebben we een unieke kijk op  techniek, innovatie & de gebouwde omgeving en begrijpen we wat belangrijk is om in beeld te brengen om het verhaal zo goed mogelijk te vertellen.

  • LinkedIn
Maarten_03_web.jpg

Maarten van Nierop

Managing Director

We staan bij onze opdrachtgevers bekend om onze professionele, flexibele houding, kennis van storytelling & videomarketing en ons scherpe oog voor compositie & stijl.

  • LinkedIn
Koen_web_01.jpg

Koen Meershoek

Director of Photography

We zijn constant bezig om onszelf te verbeteren, werken met de nieuwste gear en zoeken altijd naar innovatieve manieren om een inspirerend verhaal neer te zetten. Of dit nu film, animatie, fotografie of 360° video is.

  • LinkedIn
bottom of page